Circle-WISE events

friends 1 webWe hebben allemaal behoefte aan een plek waar we onszelf kunnen openen en eerlijk zijn, een plek waar we gezien en ondersteund worden in het vinden van wie we zijn en wat we écht willen. We hebben allemaal behoefte aan een plek waar we kunnen ontspannen MET mensen in plaats van WEG van mensen. Dus waarom kom je niet mee in onze FitnessClub van het Hart? Je ontvangt er de liefdevolle aanmoediging en steun om stappen te zetten, en te gaan uitblinken in alle denkbare gebieden van je leven. Terwijl we samen die weg gaan, houden we het licht en hebben we onderweg enorm veel plezier!

Een Circle-WISE event biedt je de mogelijkheid om te verbinden met gelijkgestemde mensen die allen beginnen, of reeds begonnen zijn, aan hun reis om steeds Hart Intelligenter te gaan leven. Elke maand bieden wij je de kans om in groep te oefenen, en expressie te geven aan je vaardigheden in Heart Intelligence; of je nieuwe vaardigheden die gewekt zijn door het bijwonen van eerdere dagen, retraites, een Heart Summit of een Heart Intelligence Coaching Program.

Heart Intelligence is een beoefening. Het is niet iets wat je kan leren uit een boek of tijdens enkele dagen op een seminar. Zoals met alles in het leven vraagt het ook tijd, energie en middelen om je  essentiële levensvaardigheden tot hun volledige potentieel te ontwikkelen. Daarom organiseren we deze oefendagen op regelmatige basis en onder leiding van ervaren en deskundige begeleiders. Ze bieden je een steeds weerkerende kans om een 'mogelijkheid' om te zetten in een 'waarschijnlijkheid' zodat Heart Intelligence een natuurlijke manier van leven wordt.

Uw facilitator voor deze dagen is: Roel Delbon en Betty Jeuris.

Hoewel je ook maar 1 keer naar een Circle-WISE kan komen als workshop of om te proeven of dit iets voor jou is, zijn deze dagen ontworpen met de bedoeling ze regelmatig te blijven bijwonen. Ze fungeren als terugkerend oefenmoment, zodat je je kan verdiepen en blijven groeien in het Hart Intelligent worden. Het is net als naar de FitnessClub gaan, als je de resultaten van je oefeningen écht wil voelen, moet je consequent en regelmatig blijven oefenen …

Omdat de samenstelling van de groep en de onderwerpen die deelnemers aanbrengen steeds verschillend zijn, is elke Circle anders. Dit zorgt er voor dat mensen blijven terug komen en telkens weer nieuwe  “medicijnen” ontvangen (zie entrainment & medicine concept).

Elke Circle-WISE is beperkt tot 20 deelnemers plus een maximum van 2 vrijwillige assistenten (leden van de Accelerated Awakening Academy). De plaatsen zijn dus beperkt, als je interesse hebt raden we je aan je plaats zo snel mogelijk te reserveren. 

 Aankomende events:

Er zijn geen komende evenementen

 

Circle-WISE: Even binnen kijken ...

Samen zijn in cirkel met de intentie aanwezig te zijn in je hart en je hart te openen voor elkaar. Zo ontstaat er een energetisch veld dat er voor zorgt dat ieder op zich MEER VOELT dan normaal. Hierdoor krijg je toegang tot emoties, gedachten, energie, fysieke pijnen of deugden, innerlijke verdoofdheid, conflict, verwarring, je grote passie, je eigen goedheid…. die je normaal niet voelt. Doordat iedereen duidelijke afspraken hanteert (zoals vertrouwelijkheid: alles wat in deze cirkel gezegd of gedaan wordt blijft hier, dus is vertrouwelijk en wordt niet gedeeld met mensen die niet aanwezig zijn) ontstaat er een groot gevoel van veiligheid waardoor er dingen gedeeld kunnen worden die al jaren onderdrukt in je systeem leven en van onbewuste invloed zijn.people-holding-hands-sunset

Echte verandering gebeurt spontaan en zonder druk! Het is de bedoeling dat je in groep bij elkaar bent en werkt met wat zich spontaan aan dient, wat gezien en erkend wil worden.  Dit onder begeleiding. Er is geen confrontatie noch pushing, je wordt niet gedwongen een gebied te betreden dat onveilig voelt. De grootste regel is VEILIGHEID!!! Binnen die veiligheid kunnen je angsten, je boosheid, je teleurstelling, je grootste vreugde, je diepste geheimen, snerpend verdriet, schuldgevoel, passie, kracht enz. naar buiten komen.

Iedereen is elkaars medicijn. Daarmee wordt bedoeld dat elk proces dat iemand doorwerkt ook het proces is van vele anderen uit de groep. Als een vrouw van een ineengedoken houding waarin ze zich niets waard voelt, helemaal levensmoe is, geen raad meer weet,… verandert naar een vrouw die in haar vrouwelijke kracht staat, bruist van energie en zichzelf vanuit haar open hart verbindt met de anderen, dan ontvang jij de gift, het medicijn van de vrouwelijke kracht ook! Tenmiste als je tijdens het proces echt AANWEZIG was. Aanwezig zijn betekent met je aandacht bij diegene zijn die in proces is terwijl je jezelf en je lichaam voelt. 

Je leert technieken om te weten wat je ervaart in je gedachten, je lichaam, je emoties, je energie en je ware zelf. Zo leer je jezelf kennen. Je leert op een hart gecentreerde manier jezelf uit te drukken zodat anderen je horen, zien en voelen en jij zelf anderen hoort, ziet en voelt. Zo leer je de ander kennen. Er is ruimte om in veiligheid te werken met wat zich emotioneel aandient tijdens de dag (proceswerk).

De Circle-WISE events zijn bedoeld voor iedereen (ouder dan 18 jaar) die zich wil ontplooien tot een gezond zelf! Wees welkom!

 

ADRES PRAKTIJK

Kapelsestraat 187

2950 Kapellen 

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.