Circle-WISE events

friends 1 webWe hebben allemaal behoefte aan een plek waar we onszelf kunnen openen en eerlijk zijn, een plek waar we gezien en ondersteund worden in het vinden van wie we zijn en wat we écht willen. We hebben allemaal behoefte aan een plek waar we kunnen ontspannen MET mensen in plaats van WEG van mensen. Dus waarom kom je niet mee in onze FitnessClub van het Hart? Je ontvangt er de liefdevolle aanmoediging en steun om stappen te zetten, en te gaan uitblinken in alle denkbare gebieden van je leven. Terwijl we samen die weg gaan, houden we het licht en hebben we onderweg enorm veel plezier!

Een Circle-WISE event biedt je de mogelijkheid om te verbinden met gelijkgestemde mensen die allen beginnen, of reeds begonnen zijn, aan hun reis om steeds Hart Intelligenter te gaan leven. Elke maand bieden wij je de kans om in groep te oefenen, en expressie te geven aan je vaardigheden in Heart Intelligence; of je nieuwe vaardigheden die gewekt zijn door het bijwonen van eerdere dagen, retraites, een Heart Summit of een Heart Intelligence Coaching Program.

Heart Intelligence is een beoefening. Het is niet iets wat je kan leren uit een boek of tijdens enkele dagen op een seminar. Zoals met alles in het leven vraagt het ook tijd, energie en middelen om je  essentiële levensvaardigheden tot hun volledige potentieel te ontwikkelen. Daarom organiseren we deze oefendagen op regelmatige basis en onder leiding van ervaren en deskundige begeleiders. Ze bieden je een steeds weerkerende kans om een 'mogelijkheid' om te zetten in een 'waarschijnlijkheid' zodat Heart Intelligence een natuurlijke manier van leven wordt.

Uw facilitator voor deze dagen is: Roel Delbon en Betty Jeuris.

Hoewel je ook maar 1 keer naar een Circle-WISE kan komen als workshop of om te proeven of dit iets voor jou is, zijn deze dagen ontworpen met de bedoeling ze regelmatig te blijven bijwonen. Ze fungeren als terugkerend oefenmoment, zodat je je kan verdiepen en blijven groeien in het Hart Intelligent worden. Het is net als naar de FitnessClub gaan, als je de resultaten van je oefeningen écht wil voelen, moet je consequent en regelmatig blijven oefenen …

Omdat de samenstelling van de groep en de onderwerpen die deelnemers aanbrengen steeds verschillend zijn, is elke Circle anders. Dit zorgt er voor dat mensen blijven terug komen en telkens weer nieuwe  “medicijnen” ontvangen (zie entrainment & medicine concept).

Elke Circle-WISE is beperkt tot 20 deelnemers plus een maximum van 2 vrijwillige assistenten (leden van de Accelerated Awakening Academy). De plaatsen zijn dus beperkt, als je interesse hebt raden we je aan je plaats zo snel mogelijk te reserveren. 

 Aankomende events:

Er zijn geen komende evenementen

 

ADRES PRAKTIJK

Kapelsestraat 187

2950 Kapellen 

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.