Op exploratietocht met je relationele rugzak

Deze reis heeft tot doel om jezelf beter te leren kennen op relationeel vlak, samen met gelijkgestemden. Het is zeker geen dating reis, maar je zal wel terugkomen met nieuwe vrienden, een frisse kijk op jezelf en hernieuwd zelfvertrouwen.

 • Wil je een nieuwe relatie aangaan, of zit je nog met vragen over je vorige relatie?
 • Vraag jij je af hoe je terug vertrouwen krijgt in de liefde?
 • Zit je met vragen waarom je steeds op dezelfde types valt?
 • Ben je op zoek naar hoe jij een punt achter je verleden kan zetten, en je te richten op de toekomst?
 • Wil je aan de slag met je obstakels en innerlijke twijfels, die je in de weg staan naar de ware?
 • Wil je een beter zicht krijgen op je emotionele programma en hoe jij verbindingen aangaat?

Wat mag je verwachten van deze staptocht samen met gelijkgestemden?

 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, ook die met onszelf!
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van deze natuurpracht.
 • Het bekijken van de inhoud van ieders rugzak: Welke remmingen, patronen, overtuigingen, wonden en verwachtingen breng jij mee?
  Al deze aspecten worden uitvergroot door letterlijk ‘samen op stap’ te zijn in een niet-vertrouwde omgeving, gespeend van franje en afleiding.
 • Bewustwording en het ontwarren van jouw specifieke relatie-dynamieken met de staptocht als uitdaging.
  Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de fysiek uitdaging en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Dit als gezonde basis voor elke mogelijke nieuwe relatie.
  Het stappen op zich werpt je terug op jezelf. Je wordt getest op wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Je tast je grenzen af. Waarbij een steen, een tak, een boom, een berg een reflectie is van je binnenwereld.
 • Het activeren van het potentiëel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou?
  De natuur werkt hier als spiegel, grillig, prachtig en onvoorspelbaar, én helend! Pure ruwe schoonheid waarin je de magie en de symboliek van relaties tot jezelf en de ander kan zien.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer!
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze staptocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid.
  Een "samen zijn" ontdaan van poespas, in de eenvoud van de natuur, die werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

Voor wie?

We richten ons tot minstens 4 singels, van elke aard en geaardheid. Singels die zich klaar voelen om te ontdekken wat mogelijk is binnen zichzelf, binnen relaties! Zij die op stap willen met andere singles. Noteer daarbij dat de tenten per 2 worden benut.

Klaar voor het "Toeval"?

De trekking wordt gefaciliteerd door Betty Jeuris & Roel Delbon

Startdatum za 26 - mei - 2018 - 08:00
Einddatum za 02 - juni - 2018 - 20:00
Prijs per persoon 1850€ excl vlucht
Locatie
Atlas Marokko
Aguerd N'ouzrou, Marokko
Atlas Marokko

Thuiskomen in jezelf; in je lijf en je pure “zijn”.

We zijn elkaars medicijn, om te groeien, om te openen, om lief te hebben, om grenzen aan te geven, om te vertrouwen, om steeds meer mens te kunnen zijn ...

Enkele kernprinciepes waarrond deze dag draait:

 • Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
 • Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
 • We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
 • We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen.
 • De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
 • In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
 • Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.
 • Betty en Roel laten je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building.
 • Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.
 • De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf!

Wie?

Voor nieuwsgierige vrouwen en mannen, singles, koppels... vanaf 18 jaar die klaar zijn voor het groepsgebeuren!

Prijs 90€ incl lunch (incl btw)

Startdatum za 30 - juni - 2018 - 09:00
Einddatum za 30 - juni - 2018 - 18:00
Prijs per persoon €90.00
Locatie
EI Instituut - Schoten
Taxanderlei 52, 2900 Schoten, België
EI Instituut - Schoten
€90.00
Couple-WISE 2-daagse

Een Heart IQ Circle voor Koppels en Singles!!

“The greatest gift you can bring to your relation, is to become a fully healthy you!”

COUPLE-WISE is cirkel-groepswerk, specifiek voor koppels en singles (op zoek naar een partner) en richt zich op het samen groeien naar een spannende en vervullende relatie.

Ben je klaar om je partner te ont-moeten in volheid, openheid, echtheid en kracht?

De meeste relaties beginnen met een groot potentieel, maar de échte uitdaging ligt in het voortdurend verdiepen met elkaar, te midden van de dagelijkse beslommeringen. Deze dagen bieden een antwoord op dat diepe verlangen naar intimiteit, passie en verbinding.

* Je ontdekt essentiële inzichten om onbevredigende, wankele relaties te helen, de polariteit aan te wakkeren en een inspiratiebron te zijn voor de mensen om je heen (gezin, vrienden).

* We nodigen je uit om de gemeenschappelijke grond te ontginnen en te ontmijnen, nieuwe paden aan te leggen. 

* Dit werk schept de mogelijkheid om jullie relatie naar een hoger niveau van emotionele, energetische en fysieke verbinding te tillen.

* Gaandeweg word je je bewust van:

   - Waar/ hoe/ waarom je geleerd hebt om je in te houden.

    - Waaruit jullie patronen, gedragingen en overtuigingen zijn ontstaan.

   - Alle opgestapelde en vaak onuitgesproken verwachtingen en ontgoochelingen.

   - De mogelijkheid tot een reset zodat jullie de verbinding en intimiteit waar je zo diep naar verlangt, écht kunnen ervaren. 

HOE?

Hiervoor reiken we je een krachtige mix aan van ervaringsgerichte tools en belichaamde technieken gericht op conflicthantering, verdieping van de intimiteit en verbindende communicatie. We werken praktisch en belichaamd, maar niet tantrisch of naakt.

Deze ongedwongen exploratie laat elk individu in zijn/haar eigenwaarde en gebeurt samen met andere koppels en relatie-georienteerde singles.

Aan de hand van interactieve oefeningen en gesprekken oefenen we om de intimiteit te versterken en conflicten diepgaand op te lossen. 

Onder liefdevolle begeleiding van Roel Delbon en Betty Jeuris, krijg je waardevolle sleutels tot een vervullende en langdurige relatie, vol passie en vuur.

In dit werk wordt het groepsaspect bewust gebruikt als ondersteuning en veiligheidsnet op de ontdekkingstocht naar de kern van jullie relatie. Je ervaart hoe de kracht van begripvolle aanwezigheid en liefdevolle getuigenis van de andere deelnemers jullie steunt en helpt bij het zetten van stappen en om tot een nieuwe realiteit te komen.

Startdatum vr 20 - juli - 2018 - 09:00
Einddatum za 21 - juli - 2018 - 18:00
Prijs per persoon €280.00
Locatie
De Stal
Laarstraat 24, 2520 Ranst, België
De Stal
€280.00

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.