Thuis komen in jezelf, en het grotere geheel

man flyerDe kwaliteit van ons eigen welbevinden, sprankel, veerkracht en zingeving in het leven, zijn onlosmakelijk verbonden met de kwaliteit van onze relaties. Voor ons als mens zijn relaties, of deze nu privé of professioneel zijn, steeds alom aanwezig en essentieel. In elk moment zijn we deel van een samenleving, een gemeenschap, een team, een groep, een gezin of een partnerschap. In ons diepste verlangen zoeken we allemaal naar relaties, waar we écht kunnen zijn en waar we ons veilig en verbonden voelen. Maar diezelfde relaties zijn tegelijk ook de kern van onze grootste triggers, uitdagingen, kwetsuren, remmingen en overtuigingen … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.

Deze intensive is een emotioneel-energetisch gymnasium, waar je de ruimte krijgt om je te verbinden met je eigen kracht, waar je verzoening kan vinden met je verleden, je relaties kan verdiepen, en aan de slag kan gaan met je schaduw. Maar ook, waar je je gekoesterd en omhuld kan voelen, op manieren waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk waren. Deze beloftevolle reis laat je kennis maken met de volle, rijke, en diepe essentie van je eigen mens zijn.

heerlijkckyt

We verblijven residentieel op het prachtige domein van de Heerlijckyt Van Elsmeren

Begeleiding: Roel Delbon & Betty Jeuris

Roel is een ervaren en gecertifieerd Heart IQ™Practitioner Level 3 en Relationships Coach. Hij werd verschillende jaren persoonlijk getraind door Christian Pankhurst, de grondlegger van Heart IQ™ (meer uitleg www.heartiq.com). Sinds 3 jaar heeft Roel een active rol in de Heart IQ™ Academy, het internationaal opleidingscentrum voor nieuwe coaches in dit werk. 

Betty is eveneens een gecertifieerde HeartIQ Practitioner en ervaren coach in lichaamwerk, samen laten wij je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building.

Pay It Forward

Bij al mijn activiteiten geef ik je de gelegenheid om vrijwillig een extra bijdrage te betalen, wanneer dat voor jou kan. Deze financiële giften komen in een aparte kas waarmee ik minder financieel gegoede medemensen de kans geef om toch te kunnen deelnemen aan de verschillende Heart Intelligence activiteiten.

Ik ben dan ook van mening dat je motivatie om wel of niet deel te nemen niet enkel van het financiële mag afhangen. Dus wanneer dat even moeilijk voor je is, laat het mij weten. Samen vinden we een oplossing die voor ons beiden juist en goed voelt. Heb je vragen hierover: Contacteer mij.

Startdatum ma 02 - apr - 2018 - 09:00
Einddatum wo 04 - apr - 2018 - 18:00
Van €750.00
Voor €675.00 (Tot 28 - 02 - 2018)
Locatie
Heerlijckyt Van Elsmeren
Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België
Heerlijckyt Van Elsmeren
€750.00
Circle-WISE Large (2-daagse)

 Thuiskomen in jezelf en bij de ander.

2-daagse Heart IQ™ Circle.

Voor deze tweedaagse ervaring trekken we ons terug in een gezellige knusse hoeve in Alken.

- We gaan voor een gemeenschappelijk gevoel en resonantie in de groep! Iedereen voelt zich snel veilig. Met dit gegeven als start, kunnen we sneller en intenser als individu en als groep de diepte in. 
- Deze workshops gaan om het beoefenen van een levenshouding, niet als een vrijblijvend experimentje in de marge.
- Door het rijpingsproces van ‘er een nachtje over te kunnen slapen’ en het getuige zijn van meerdere (groei-) processen, heeft de tweede dag een grote toegevoegde waarde.
- Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
- Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
- We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
- We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen. 
- De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
- In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
- Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.

Betty en Roel laten je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building. De methodiek van hart-intelligentie steunt op pijlers als acceptatie, belichaming, je waarheid uitspreken en de wijsheid van de cirkel. De opstelling alleen al is bepalend voor de vaak verrassende dynamiek. Verwacht een veilige omgeving waarin je ook uitgedaagd zal worden, geen navelstaren, maar eerlijkheid en openheid onder elkaar!

Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.

Voor wie? 

De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf! 

Voor iedereen die zichzelf durft te (laten) zien aan de ander en verder gaan op dit pad van healing. Dus als jij klaar bent voor de volgende stap in 'tevoorschijn' komen en connecteren met anderen, dan is dit voor jou!

Prijs: 
- 280€ (incl BTW, lunch op vr & zat), 
Inloop vanaf 9.30u, afsluiten om 18.00u, op beide dagen.

Meer informatie nodig? Contacteer ons.

 

Ter info:
We hebben momenteel 4 soorten Circles:
Small = 1 avond
Medium = 1 dag
Large = 2 dagen (niet residentieel)
XLarge = 3 dagen (residentieel)

Startdatum vr 04 - mei - 2018 - 09:00
Einddatum za 05 - mei - 2018 - 18:00
Prijs per persoon EUR280.00
Locatie
Land van Engelingen
Helshovenstraat 33, 3840 Borgloon, België
Land van Engelingen
EUR280.00
Startdatum zo 27 - mei - 2018 - 08:00
Einddatum wo 06 - juni - 2018 - 20:00
Prijs per persoon €1,995.00
Locatie
Marokko - Vallée des aït bougmez et m'goun
Aguerd N'ouzrou, Marokko
Marokko - Vallée des aït bougmez et m'goun
€1,995.00

CONTACTEER ONS

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.