zeilboot 1Vang de wind in je relationele zeilen

Tijdens deze privé cruise leer jij jezelf beter leren kennen op relationeel vlak, samen met gelijkgestemden. Dus je bent welkom als single, alleen in relatie of als koppel. Je komt zéker terug met een frisse, diepere kijk op jezelf en je relatie(s), of het nu stormachtig of windstil is.

Herkenbaar?

 • Wil je een nieuwe relatie aangaan met jezelf en de ander?
 • Ben je vastgevaren in je huidige of vorige relatie(s)?
 • Verlang je naar meer diepgang, nieuwe havens en een frisse wind in de liefde?
 • Ben je nieuwsgierig waarom jij/jullie steeds in hetzelfde vaarwater terecht komt/komen?
 • Ben je klaar om versleten overtuigingen overboord te gooien, en je koers te richten op nieuwe vaarroutes? Van het binnenwater naar de volle zee!
 • Wil je aan de slag met je verroeste ankers en innerlijke twijfels, die je tegenhouden in de volheid van ware verbinding?
 • Wil je een beter zicht krijgen op je emotionele programmering en hoe jij relaties aangaat?

Op deze unieke, kleinschalige cruise varen we langs de oogstrelende kustlijn in Zuid-Turkije. We laten ons verleiden door de pracht van de ongerepte natuur, de turquoise zee, kabbelend rond de boot en natuurlijk… de heerlijke gastvrijheid!

We verblijven op een traditionele Turkse houten jacht en wisselen af met korte staptochten, Mediterraanse eilanden en pittoresk dorpen, onaangetast door het massa-toerisme. 
Het weg-van-alles-gevoel nodigt uit tot vertraging en geeft ruimte om een diepe duik in onze relationele oceaan te nemen.

Tijdens deze verleidelijke reis verblijven we 7 nachten op de luxueuze jacht 'Esinti', voorzien van alle comfort en privé afgehuurd voor ons reisgezelschap. Onder begeleiding van de knappe kapitein en de gezellige kok, die ons zal verwennen gedurende het volledige verblijf aan boord. Alle maaltijden en water, thee, koffie zijn inbegrepen, de dranken aan de bar zijn echter voor eigen rekening.
Er is plaats voor maximum 12 deelnemers afhankelijk van de bezetting van de kamer.

innertrack zeilboot retreat turkije 4Voor wie?

We richten ons tot maximum 12 mensen, van elke aard en geaardheid, in relatie of op zoek ernaar.
Singels die zich klaar voelen om te ontdekken wat mogelijk is binnen zichzelf, binnen relaties! Koppels die willen leren navigeren in nieuwe wateren.

Noteer daarbij dat er drie kajuiten zijn met een dubbel bed (140 cm) en 4 kajuiten met 2 aparte éénpersoonsbedden. Wees er snel bij!!

Wat mag je verwachten van deze boottocht samen met gelijkgestemden?

 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, ook die met onszelf!
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van de natuurpracht.
 • Het bekijken van de inhoud van ieders 'rugzak': Welke remmingen, patronen, overtuigingen, wonden en verwachtingen breng jij mee in je relatie(s)?
  Al deze aspecten worden uitvergroot door het ‘samen-zijn’ te zijn, op een jacht, waar je letterlijk niet 'kan gaan lopen'.
 • Bewustwording en het ontwarren van jouw specifieke relatie-dynamiek met de ‘beperkte ruimte’ als uitdaging.
  Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de ‘nabijheid’ van de ander en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Dit als gezonde basis voor elke mogelijke nieuwe relatie.
  De coaches zullen je uitnodigen om jezelf te bevragen. De omgeving test je op je vermogen om diep te ontspannen, te mogen ontvangen, je over te geven aan het water en de natuur. Genieten waarbij de ander en de omgeving een reflectie is van je binnenwereld.
 • Bewustwording van het potentieel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou?
  De groep werkt hier als spiegel, dragend, soms onvoorspelbaar, én helend! Het veld waarin je de magie en de symboliek van relaties tot jezelf en de ander kan onderzoeken.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer!
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze boottocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid.
  Een “samen zijn” ontdaan van drukte en routine, werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

TWIJFELS?

Heb je twijfels of dit wel iets voor jou is, of heb je vragen? Contacteer ons en we zoeken samen uit wat er nodig is om je tot helderheid te doen komen. Alle antwoorden zitten immers al in jou ;-)

De retreat wordt gefaciliteerd door Betty Jeuris & Roel Delbon

Prijs: 1420€ (excl vluchten)

Alle details, boeking & meer info op innertrack.be

Startdatum zo 26 - mei - 2019 - 09:00
Einddatum zo 02 - juni - 2019 - 21:00
Prijs per persoon €1,420.00
Locatie Marmaris - Turkije

circle wise

"Thuiskomen In Overgave"

Deze editie van ons cirkelwerk draait rond "vrede vinden in onszelf, in hetgeen het leven ons voorschotelt".

* Soms vechten we ons kapot! Tegen hetgeen er al is, ooit is geweest, tegen datgene waarvan we vrezen dat het nog moet komen... 
* Soms struggelen we met vervelende gebeurtenissen, scherpe randen in onze relaties, financiële tegenvallers...
* En soms worstelen we gewoon met onszelf, ons eigen lijf, onwelkome emoties, oude overtuigingen, allerlei beperkingen...

Wat als we de strijd eens even zouden opgeven, van onze strijdrossen afstappen en onze bijlen begraven. En onszelf een periode van rust en gedragenheid gunnen... wat zou dat geven?
Wat als we zouden toegeven aan onze vermoeidheid, onze gekwetstheid, aan dieperliggende uitputting.
En ons op die plaats laten vasthouden, troosten, herbronnen, steunen. Hoe zou dat zijn?
Dit veld exploreren we in kleine kring (max.10) in huiselijke sfeer.

Jouw investering is 125€ (incl. lunch, knabbels, water, thee, koffie én BTW)

Wie?

Voor nieuwsgierige vrouwen en mannen, singles, koppels... vanaf 18 jaar die klaar zijn voor het groepsgebeuren!

Startdatum za 22 - juni - 2019 - 09:00
Einddatum za 22 - juni - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €125.00
Locatie De Lichtbron -Wijnegempark

atlas trekking mei 2016 203Durven, ontkoppelen, … vrijheid!

Ben je steeds gericht op anderen, op je werk, je bedrijf, je gezin, de wereld, kortom het leven buiten jezelf? Voel jij je vaak belast, veel bevraagd en overgenomen door je buitenwereld? Kan je de snelheid van het dagdagelijkse leven maar net bijhouden, en snak je innerlijk naar een time-out?

Herkenbaar?

 • Zoek je naar adem, naar loskomen, overschouwen en reflecteren.
 • Verlang je naar (be)leven, in plaats van overleven, naar bewust-zijn voorbij de automatische piloot?
 • Ben je hongerig naar nieuwe impulsen en inspiratie, voorbij de dagdagelijkse verwachtingen?
 • Kijk je uit om nieuwe perspectieven in je dagdagelijkse leven brengen?
 • Wil je (opnieuw) contact maken met je pure passie, je innerlijke vuur en gedrevenheid, mét oog voor je bredere omgeving?
 • Heb je nood aan een vernieuwd contact met jezelf, met de ander, met de wilde natuur/omgeving/gebergte?
 • Verlang je naar authentieke feedback, in een prachtige maar ruwe omgeving, en een no nonsense approach?
Wat mag je verwachten van deze staptocht samen met gelijkgestemden?
 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, met de groep, maar ook die met onszelf! 
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van deze authentieke ruwe natuurpracht.
 • Los komen van rollen, patronen en eigen begrenzingen, eigen definitie. Wie ben je echt? welk deel in jou wil er ruimte krijgen. 
  Al deze aspecten worden uitvergroot door letterlijk de hoogte in te gaan, de bergen in, over toppen en dalen, in een niet-vertrouwde omgeving, gespeend van franje en afleiding afstand te nemen, en deze afstand te gebruiken om te kijken naar het eigen zelf, voorbij de kadans van het leven.
 • Bewustwording van je eigen beweging, waarheid en tijd, in balans en interactie met anderen met de staptocht als uitdaging. 
  De hoogtes en dieptes van het Atlas gebergte bezorgen je letterlijk een nieuw perspectief. Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de fysiek uitdaging en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Zo ontketen jij je vrije zelf. 
  Het stappen op zich werpt je terug op jezelf. Je wordt getest op wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Je tast je grenzen af. Waarbij een steen, een tak, een boom, een berg een reflectie is van je binnenwereld.
 • Het activeren van het potentieel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou? 
  De natuur werkt hier als spiegel, grillig, prachtig en onvoorspelbaar, én helend! Pure ruwe schoonheid waarin je de magie en de symboliek van je eigen perspectief op jezelf en de ander kan zien.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, jezelf en je omgeving te leren scannen en te delen met een ander, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer! 
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze staptocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid. 
  Een "samen zijn" ontdaan van poespas, in de eenvoud van de natuur, die werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

dag 9DE TREKTOCHT

Bij deze unieke trekking zullen we een enorme diversiteit aan landschappen ontdekken in het fantastische land Marokko. We gaan de meest indrukwekkende vallei van Marokko doorkruisen, Ait Bougmez. Voor dat we de berg M'Goun (4067m) de tweede top van Marokko beklimmen, zullen we 3 dagen door het dal lopen tussen de dorpen, tuinen en boomgaarden. Je zal er lokale mensen ontmoeten en kennismaken met hun gewoonten.

De trektocht zelf bestaat uit 4 werkelijke trekkingsdagen, terwijl er twee dagen worden voorzien voor transport van en naar Marrakech. Uiteraard zijn dit geen verloren dagen, er kan genoten worden van de sterk veranderende prachtige natuur. De 4 dagtochten bestaan ongeveer gemiddeld uit zes uren stappen. Drie uren in de voormiddag en drie uren in de namiddag. 's Middags wordt er geluncht.

De tochten zullen begeleid worden door een heel team, bestaande uit twee gidsen, helpers, kok, hulpkok etc. Uiteraard zijn er ook paarden en ezels die zorgen voor het transport van de bagage, het eten en het kampeermateriaal. De grootte van de groep gaat van 8 tot 12 medereizigers.

Voor wie?

We richten ons tot minstens 5 deelnemers, van elke aard en geaardheid. Mannen en vrouwen die durven uit hun dagdagelijkse leven te stappen. Die willen ontdekken wat zelfsturing écht is, en waar ze zichzelf in de weg staan. Zij die op zoek zijn naar richting en afgrenzing, en het bevrijden van zichzelf. Noteer daarbij dat de tenten per 2 worden benut.

Ben je klaar voor de ontmoeting met Jezelf?

Prijs: 1650€ All-In (excl vluchten)

100 euro vroegboekkorting (tot 01/04/2019)

De trekking wordt gefaciliteerd door Els Vrints & Roel Delbon

Alle details, boeking en meer info op innertrack.be

Startdatum zo 30 - juni - 2019 - 09:00
Einddatum zo 07 - juli - 2019 - 21:00
Prijs per persoon €1,650.00
Locatie Atlas Marokko
Couple-WISE 2-daagse

Een Heart IQ Circle voor Koppels en Singles!!

“The greatest gift you can bring to your relation, is to become a fully healthy you!”

COUPLE-WISE is cirkel-groepswerk, specifiek voor koppels en singles (op zoek naar een partner) en richt zich op het samen groeien naar een spannende en vervullende relatie.

Ben je klaar om je partner te ont-moeten in volheid, openheid, echtheid en kracht?

De meeste relaties beginnen met een groot potentieel, maar de échte uitdaging ligt in het voortdurend verdiepen met elkaar, te midden van de dagelijkse beslommeringen. Deze dagen bieden een antwoord op dat diepe verlangen naar intimiteit, passie en verbinding.

* Je ontdekt essentiële inzichten om onbevredigende, wankele relaties te helen, de polariteit aan te wakkeren en een inspiratiebron te zijn voor de mensen om je heen (gezin, vrienden).

* We nodigen je uit om de gemeenschappelijke grond te ontginnen en te ontmijnen, nieuwe paden aan te leggen. 

* Dit werk schept de mogelijkheid om jullie relatie naar een hoger niveau van emotionele, energetische en fysieke verbinding te tillen.

* Gaandeweg word je je bewust van:

   - Waar/ hoe/ waarom je geleerd hebt om je in te houden.

    - Waaruit jullie patronen, gedragingen en overtuigingen zijn ontstaan.

   - Alle opgestapelde en vaak onuitgesproken verwachtingen en ontgoochelingen.

   - De mogelijkheid tot een reset zodat jullie de verbinding en intimiteit waar je zo diep naar verlangt, écht kunnen ervaren. 

HOE?

Hiervoor reiken we je een krachtige mix aan van ervaringsgerichte tools en belichaamde technieken gericht op conflicthantering, verdieping van de intimiteit en verbindende communicatie. We werken praktisch en belichaamd, maar niet tantrisch of naakt.

Deze ongedwongen exploratie laat elk individu in zijn/haar eigenwaarde en gebeurt samen met andere koppels en relatie-georienteerde singles.

Aan de hand van interactieve oefeningen en gesprekken oefenen we om de intimiteit te versterken en conflicten diepgaand op te lossen. 

Onder liefdevolle begeleiding van Roel Delbon en Betty Jeuris, krijg je waardevolle sleutels tot een vervullende en langdurige relatie, vol passie en vuur.

In dit werk wordt het groepsaspect bewust gebruikt als ondersteuning en veiligheidsnet op de ontdekkingstocht naar de kern van jullie relatie. Je ervaart hoe de kracht van begripvolle aanwezigheid en liefdevolle getuigenis van de andere deelnemers jullie steunt en helpt bij het zetten van stappen en om tot een nieuwe realiteit te komen.

Startdatum za 27 - juli - 2019 - 09:00
Einddatum zo 28 - juli - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €280.00
Locatie De Lichtbron -Wijnegempark

Thuiskomen in jezelf; in je lijf en je pure “zijn”.

We zijn elkaars medicijn, om te groeien, om te openen, om lief te hebben, om grenzen aan te geven, om te vertrouwen, om steeds meer mens te kunnen zijn ...

Enkele kernprinciepes waarrond deze dag draait:

 • Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
 • Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
 • We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
 • We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen.
 • De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
 • In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
 • Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.
 • Betty en Roel laten je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building.
 • Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.
 • De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf!

Wie?

Voor nieuwsgierige vrouwen en mannen, singles, koppels... vanaf 18 jaar die klaar zijn voor het groepsgebeuren!

Prijs 125€ incl lunch, knabbels, water, thee, koffie én BTW

Startdatum za 31 - aug - 2019 - 09:00
Einddatum za 31 - aug - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €125.00
Locatie De Lichtbron -Wijnegempark

Een 7 dagen trekking, enkel met mannen, door de Sahara woestijn - Marocco

Begeleiding: Roel Delbon & Dan O'Neill

Prijs kan nog licht wijzigen = excl. vluchten

Meer info volgt snel

Startdatum vr 01 - nov - 2019 - 09:00
Einddatum vr 08 - nov - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €1,670.00
Locatie Sahara Marocco

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.