Thuis komen in jezelf, en het grotere geheel

man flyer

Cultiveer diepgewortelde eigenliefde - zonder je verleden op te hoeven graven, of jezelf doorheen je eindeloze pijnlichaam te moeten werken.

10% vroegboekkorting geldig tot 9 Februari!

WAT:

 • Deze XL versie van Circle-Wise is een emotioneel-energetisch gymnasium, waar je verbindt met je eigen kracht, verzoening vindt met je verleden, je relaties verdiept, en schaduwzijden omarmt. 
 • Maar ook, waar je je gekoesterd en gedragen voelt, op manieren waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk waren. Deze beloftevolle reis laat je kennismaken met de volle, rijke, en diepe essentie van je eigen mens zijn.
 • We gaan voor een gemeenschappelijk gevoel en resonantie in de groep! Iedereen voelt zich snel veilig. Met dit gegeven als start, kunnen we sneller en intenser als individu en als groep de diepte in. 
 • Deze workshops gaan om het beoefenen van een levenshouding, niet als een vrijblijvend experimentje in de marge.
 • Door het rijpingsproces van ‘er een nachtje over te kunnen slapen’ en het getuige zijn van meerdere (groei-) processen, heeft deze meerdaagse editie een grote toegevoegde waarde.
 • Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
 • Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
 • We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
 • We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen. 
 • De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
 • In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
 • Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.
 • Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.

De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf! 

VOOR WIE:
Dit is voor jou wanneer jij je emotioneel-energetisch spectrum wil verruimen, als je klaar bent om het verleden achter te laten, KORTOM...voluit in het leven wil staan!

heerlijkckyt

WAAR:

We verblijven residentieel op het prachtige domein van de Heerlijckyt Van Elsmeren

BEGELEIDING:

Roel Delbon & Betty Jeuris

Roel is een ervaren en gecertifieerd Heart IQ™Practitioner Level 3 en Relationships Coach. Hij werd verschillende jaren persoonlijk getraind door Christian Pankhurst, de grondlegger van Heart IQ™ (meer uitleg www.heartiq.com). roel bettySinds 3 jaar heeft Roel een active rol in de Heart IQ™ Academy, het internationaal opleidingscentrum voor nieuwe coaches in dit werk. 

Betty is eveneens een gecertifieerde HeartIQ Practitioner en ervaren coach in lichaamwerk, samen laten wij je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building.

Pay It Forward

Bij al mijn activiteiten geef ik je de gelegenheid om vrijwillig een extra bijdrage te betalen, wanneer dat voor jou kan. Deze financiële giften komen in een aparte kas waarmee ik minder financieel gegoede medemensen de kans geef om toch te kunnen deelnemen aan de verschillende Heart Intelligence activiteiten.

Ik ben dan ook van mening dat je motivatie om wel of niet deel te nemen niet enkel van het financiële mag afhangen. Dus wanneer dat even moeilijk voor je is, laat het mij weten. Samen vinden we een oplossing die voor ons beiden juist en goed voelt. Heb je vragen hierover: Contacteer mij.

Startdatum ma 02 - apr - 2018 - 09:00
Einddatum wo 04 - apr - 2018 - 18:00
Prijs per persoon €750.00
Locatie
Heerlijckyt Van Elsmeren
Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België
Heerlijckyt Van Elsmeren
€750.00
Circle-WISE Large (2-daagse)

 Thuiskomen in jezelf en bij de ander.

2-daagse Heart IQ™ Circle.

Voor deze tweedaagse ervaring trekken we ons terug in een gezellige knusse hoeve in Alken.

- We gaan voor een gemeenschappelijk gevoel en resonantie in de groep! Iedereen voelt zich snel veilig. Met dit gegeven als start, kunnen we sneller en intenser als individu en als groep de diepte in. 
- Deze workshops gaan om het beoefenen van een levenshouding, niet als een vrijblijvend experimentje in de marge.
- Door het rijpingsproces van ‘er een nachtje over te kunnen slapen’ en het getuige zijn van meerdere (groei-) processen, heeft de tweede dag een grote toegevoegde waarde.
- Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
- Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
- We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
- We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen. 
- De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
- In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
- Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.

Betty en Roel laten je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building. De methodiek van hart-intelligentie steunt op pijlers als acceptatie, belichaming, je waarheid uitspreken en de wijsheid van de cirkel. De opstelling alleen al is bepalend voor de vaak verrassende dynamiek. Verwacht een veilige omgeving waarin je ook uitgedaagd zal worden, geen navelstaren, maar eerlijkheid en openheid onder elkaar!

Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.

Voor wie? 

De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf! 

Voor iedereen die zichzelf durft te (laten) zien aan de ander en verder gaan op dit pad van healing. Dus als jij klaar bent voor de volgende stap in 'tevoorschijn' komen en connecteren met anderen, dan is dit voor jou!

Prijs: 
- 280€ (incl BTW, lunch op vr & zat), 
Inloop vanaf 9.30u, afsluiten om 18.00u, op beide dagen.

Meer informatie nodig? Contacteer ons.

 

Ter info:
We hebben momenteel 4 soorten Circles:
Small = 1 avond
Medium = 1 dag
Large = 2 dagen (niet residentieel)
XLarge = 3 dagen (residentieel)

Startdatum vr 04 - mei - 2018 - 09:00
Einddatum za 05 - mei - 2018 - 18:00
Prijs per persoon EUR280.00
Locatie
Land van Engelingen
Helshovenstraat 33, 3840 Borgloon, België
Land van Engelingen
EUR280.00

Op exploratietocht met je relationele rugzak

Deze reis heeft tot doel om jezelf beter te leren kennen op relationeel vlak, samen met gelijkgestemden. Het is zeker geen dating reis, maar je zal wel terugkomen met nieuwe vrienden, een frisse kijk op jezelf en hernieuwd zelfvertrouwen.

 • Wil je een nieuwe relatie aangaan, of zit je nog met vragen over je vorige relatie?
 • Vraag jij je af hoe je terug vertrouwen krijgt in de liefde?
 • Zit je met vragen waarom je steeds op dezelfde types valt?
 • Ben je op zoek naar hoe jij een punt achter je verleden kan zetten, en je te richten op de toekomst?
 • Wil je aan de slag met je obstakels en innerlijke twijfels, die je in de weg staan naar de ware?
 • Wil je een beter zicht krijgen op je emotionele programma en hoe jij verbindingen aangaat?

Wat mag je verwachten van deze staptocht samen met gelijkgestemden?

 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, ook die met onszelf!
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van deze natuurpracht.
 • Het bekijken van de inhoud van ieders rugzak: Welke remmingen, patronen, overtuigingen, wonden en verwachtingen breng jij mee?
  Al deze aspecten worden uitvergroot door letterlijk ‘samen op stap’ te zijn in een niet-vertrouwde omgeving, gespeend van franje en afleiding.
 • Bewustwording en het ontwarren van jouw specifieke relatie-dynamieken met de staptocht als uitdaging.
  Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de fysiek uitdaging en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Dit als gezonde basis voor elke mogelijke nieuwe relatie.
  Het stappen op zich werpt je terug op jezelf. Je wordt getest op wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Je tast je grenzen af. Waarbij een steen, een tak, een boom, een berg een reflectie is van je binnenwereld.
 • Het activeren van het potentiëel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou?
  De natuur werkt hier als spiegel, grillig, prachtig en onvoorspelbaar, én helend! Pure ruwe schoonheid waarin je de magie en de symboliek van relaties tot jezelf en de ander kan zien.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer!
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze staptocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid.
  Een "samen zijn" ontdaan van poespas, in de eenvoud van de natuur, die werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

Voor wie?

We richten ons tot minstens 4 singels, van elke aard en geaardheid. Singels die zich klaar voelen om te ontdekken wat mogelijk is binnen zichzelf, binnen relaties! Zij die op stap willen met andere singles. Noteer daarbij dat de tenten per 2 worden benut.

Klaar voor het "Toeval"?

De trekking wordt gefaciliteerd door Betty Jeuris & Roel Delbon

Startdatum za 26 - mei - 2018 - 08:00
Einddatum za 02 - juni - 2018 - 20:00
Prijs per persoon 1850€ excl vlucht
Locatie
Atlas Marokko
Aguerd N'ouzrou, Marokko
Atlas Marokko

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.