Your input is important to us. Please provide your valuable feedback. Here are some testimonials from our clients:

Wonderlijk weekend én helend! Ik heb mezelf behoorlijk gestrecht en een paar dingen gedaan waar ik echt fier op ben. Zalig groepje mensen. Prachtige omgeving ook waar we verbleven, met aandacht voor schoonheid en kwaliteit in alles. Roel is een hele goeie coach: rustig, iedereen in zijn vrijheid respecterend, toch subtiel sturend waar nodig. Een aanrader voor al wie op zoek is naar (meer) verbinding met zichzelf en leren leven vanuit het hart.
 
Date of Posting: 12 April 2016
Posted By: Patricia
Gent
Het PAD nog onbelopen
de WEG langzaam naar me toegekropen
38 jaren zweven
zonder echt te leven
mijn plek niet kunnen vinden
verlangens die niet binden
WETEN waar naar leiden
krachten om me te bevrijden
de tijd is NU gekomen
de aarde ingenomen
ADEM dat doet leven
DANKJEWEL om me dit te geven
 
Date of Posting: 06 April 2016
Posted By: Elke Doms
Ekeren
Wat een weekend! Naast een enorme oefening in 'vertragen' was dit voor mijn ongetwijfeld het diepste werk dat ik tot nu toe heb gedaan. De twee kernwoorden voor mij waren 'toelating' (van tijd, ruimte, weerstand, opening en diepte....in die volgorde) en 'uitnodiging', waarbinnen niks echt moet, maar alles welkom is. Ik kom hier alleszins weer heler uit dan ik erin ging. Enorme opsteker voor onze relatie ook, want wij namen deel in koppel. Diepe buiging en Namasté.
 
Date of Posting: 06 April 2016
Posted By: Betty Jeuris
Alken
De retreat was zo helend…. De kracht van liefde en aandacht voor mijn pijn, verdriet, vreugde, verlangens, schaduwkanten…het raakt zo diep!!!
Het raakte me in mijn diepste authenticiteit en kracht! Ik heb na de retreat de moed gevonden om te breken met een pijnlijke relatie en te geloven in mijn eigen kracht en schoonheid om een mooie, hartverwarmende relatie aan te gaan. Daarnaast bruist mijn creativiteit en moed, om verder mijn dromen waar te maken! Het is gewoon thuiskomen in je kracht!!
Voor de rest, …. Ik vond het overheerlijk eten, locatie, weder, gezelschap. De juiste dosis van alles. Ik kijk al uit naar de volgende retreat!!!

Liefs!!!
 
Date of Posting: 03 November 2015
Posted By: Anne De Lange
Gent
Roel leidde een stevige, heldere HIQ Circle Day waarin ik opnieuw dingen leerde over de kracht van authentiek, open, helder, verbonden en Eénheidsbewust ervoer. Roel heeft het fundament gelegd voor een geweldige dag vol inzichten en verdieping voor mijzelf. Dank!
 
Date of Posting: 15 January 2015
Posted By: Geert-Jan van der Wolf
COTHEN, Nederland
De zoektocht naar mezelf, wie ik in wezen ben, wie ik mijn hart ben...Heart IQ™ Experience Day voelde voor mij aan als een perfect vervolg op wat er de laatste jaren open gekomen is in mezelf. Al van bij het begin voelde ik: Dit is mijn plek, hier voel ik me thuis, hier mag ik zijn wie ik ben, hier wordt er geluisterd vanuit het hart en hier mag ik mijn hart openen om authentiek te luisteren naar anderen. De energie die ik zondag voelde raakte mijn hart, diep, héél diep en het zorgt ervoor dat ik nu al uitkijk om er een volgende keer terug bij te zijn. Hoe mooi om een plekje gevonden te hebben waarbinnen ik dat wat ik al een tijdje voelde ook echt in de realiteit te mogen ervaren. Dankjewel!
 
Date of Posting: 12 January 2015
Posted By: Elke Doms
Ekeren
De Heart IQ Circle Day van vorige maand zindert nog na ... Een mooie herinnering! "Wat voel ik?" en "wat wil ik?" lijken eenvoudige vragen, maar ik besef steeds meer dat het een kunst is om te weten (voelen) wat ik écht voel en te weten (voelen) wat ik écht wil, waar ik diep vanbinnen naar verlang. De HIQ-day hielp me om de hele tijd dicht bij mijn gevoel, noden en verlangens te blijven. Moment na moment invoelen. Aanwezig zijn. Anderen voelen en gevoeld worden. Het meest krachtige moment was een oefening waarin het de bedoeling was om in mijn eigen kracht -te blijven- staan. Woorden kunnen niet beschrijven hoe intens en krachtig dat was! Het bevestigde nogmaals de ongelofelijke kracht die in mij zit (en ja hoor, ook in jou). Doet me beseffen dat mijn onzekerheid vooral voortkomt uit gedachten en overtuigingen die in mijn hoofd spoken. Terwijl wanneer ik verbonden ben met mijn kracht niets of niemand mij uit evenwicht kan brengen. Ik ben. Ik overzie. Ik voel en weet. Ik neem deze herinnering mee ... en hoop dat ik op momenten van twijfel en onzekerheid dat gevoel opnieuw kan oproepen!
 
Date of Posting: 15 December 2014
Posted By: Stephanie C
Harelbeke
Het voelt goed en juist en volledig en evenwichtig en blij en warm en thuis, zo'n dag bij jullie! Ik kijk echt uit naar volgende keer, liefs, Magda.
 
Date of Posting: 10 June 2013
Posted By: Magda Wesenbeek
Kalmthout
I was gently 'coming home' in a group of Beautiful, courageous people, where everyone listens to anyone with conscious attention. You deserve a big applause Roel, you did it perfect. I feel blessed! Thank you!
 
Date of Posting: 19 April 2013
Posted By: Christina Verbeke
Dendermonde
Sinds de vorige Circle Day vind ik de moed om stap voor stap met plezier in het NU te leven en de avonturen weer aan te gaan... dankjewel!
 
Date of Posting: 19 April 2013
Posted By: A.D.L
Gent

<< Start Previous 1 2 3 Next Last >>

Page 2 of 3


Submit A Testimonial
* fields are mandatory.
Your Name:*
Email Address:*
Your Location:
Security Code:
Enter Code Here:*
Send us your comments below:*

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.