Boek: High Performance Habits

De meest verrassende kwaliteiten van ‘High Performers’

Tijdens zijn onderzoek voor dit boek ‘High Performance Habits’ kwam Brendon Burchard enkele grote verrassingen tegen. Zelfs na 15 jaar als motivatie- en prestatie trainer en 10 jaar als coach van ’s werelds meest succesvolle mensen.

"Ik verwachte dat deze mensen gestresseerd zouden zijn, meer gezondheidsproblemen hadden, en zich eenzaam zouden voelen aan de top... Ik had het fout."

Hij ontdekte dat deze ‘High Performerce’ vergeleken met hun gelijken: Ze zijn minder gestresseerd Ze zijn gezonder Ze hebben 40% meer kans dat ze 3 to 5 keer per week sporten Ze scoren hoger in hun geluksgevoel Ze blijken meer positieve relaties te hebben

LOSE THE BAGGAGE

Brendon’s onderzoek toont duidelijk dat het vermogen een ‘high performer’ te zijn, niet afhangt van achtergrond of afkomst. Geslacht, ras, hoogte van inkomen, etnische achtergrond, persoonlijkheid zijn niet sterk verbonden met lange-termijn prestaties. Volgens Brendon is dit erg hoopgevend, en geeft dit iedereen de mogelijkheid, waar en hoe je er ook voorstaat vandaag, de kans om nieuwe gewoontes aan te nemen. Wat na verloop van tijd, afhankelijk van je niveau van toewijding, tot succes zal leiden. Het maakt niet uit of je reeds faalden in het verleden, je kan vandaag starten met je gewoontes te veranderen, met de hulp van dit praktische boek.

Ja het is in het Engels geschreven.

Hier hoef je vermoedelijk niet over te struikelen. De gebruikte taal is erg eenvoudig en toegankelijk voor niet Engelstaligen. Na 1 hoofdstuk ben je vergeten dat je een Engelstalig boek bent aan het lezen.

20€ incl. verzending in België (+2€ naar Nederland)

Bestelformulier: Boek - High Performance Habits
 1. Naam en voornaam(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 2. Straat + Nr.(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 3. Postcode(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 4. Gemeente(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 5. Land
  Invalid Input
 6. E-mail(*)
  Invalid email address.
 7. Spam Check
  Invalid Input

ADRES PRAKTIJK

Kapelsestraat 187

2950 Kapellen 

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.