Circle-WISE Medium

Thuiskomen in jezelf; in je lijf en je pure “zijn”.

We zijn elkaars medicijn, om te groeien, om te openen, om lief te hebben, om grenzen aan te geven, om te vertrouwen, om steeds meer mens te kunnen zijn ...

RoelDelbon LR kleurEnkele kernprinciepes waarrond deze dag draait:

 • Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
 • Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
 • We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
 • We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen.
 • De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
 • In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
 • Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.
 • Roel laat je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building.
 • Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.
 • De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf!

Wie?

Voor nieuwsgierige vrouwen en mannen, singles, koppels... vanaf 18 jaar die klaar zijn voor het groepsgebeuren!

Prijs 125€ incl lunch, knabbels, water, koffie, thee én BTW

Roel Delbon is zeer vertrouwd met cirkelwerk en het belichamen van processen.
Als jij klaar bent voor de volgende stap in 'tevoorschijn' komen en connecteren met anderen, dan is dit voor jou!

Evenement Informatie

Startdatum za 31 - aug - 2019 - 09:00
Einddatum za 31 - aug - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €125.00
Locatie De Lichtbron -Wijnegempark

Locatie informatie - De Lichtbron -Wijnegempark

WEGBESCHRIJVING

MET DE AUTO

Autosnelweg volgen E34/E313 richting Eindhoven, Turnhout-Hasselt; afrit 18 Wommelgem. Dan volg je Wijnegem tot je rechts het shoppingcentrum ziet. Daar ga je rechts richting Wijnegem-centrum. Dit is de Turnhoutsebaan. Je volgt deze, voorbij het marktplein, tot je rechts een dreef met bomen ziet (park van Wijnegem) achter het standbeeld van de onbekende soldaat. Je rijdt voorbij de taverne de Swaen, direct daarna is er een parking. Hiervandaan stap je nog 5 minuten tot het einde van de dreef. Links staat De Villa van De Lichtbron.

OF je kan ook de Turnhoutsebaan iets verder volgen en net voor de brug over het Albertkanaal, ga je rechts bij de watertoren de Lindelei in. Je rijdt tot het hek recht voor je. Daar achter begint een pad richting De Lichtbron. Dit pad is ‘s avonds steeds verlicht en het is een korter wandelpad.

Deze laatste toegang wordt ook gebruikt door mindervaliden. Indien je alleen per auto of scootmobiel tot bij ons kan komen. Rij je tot het hek. Vervolgens bel je naar ons telefoon nummer: 03/354 56 28. Wij openen dan de poort.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Dichtstbijzijnde halte: Halte Vaartdijk. Net voor de brug over het Albertkanaal, ga je rechts de Lindelei in. Je loopt tot het hek recht voor je. Daar achter begint een pad rechtdoor richting De Lichtbron. Dit pad is ‘s avonds steeds verlicht.

 • Vanuit Antwerpen: lijnen 410, 411, 412, 413, 414, 419. Of met tram 5 of 10 kan je tot in Wijnegem (nabij het Cultureel Centrum) geraken, daar stap je op de bus vanuit Antwerpen (zie hierboven) voor het laatste stukje.
 • Vanuit Berchem-Station: lijn 340 tot Borgerhout (Bothastraat) en dan lijn 410.
 • Vanuit Zandvliet-Kapellen-Brasschaat-Schoten: lijn 78.0 (niet op zondag)
 • Vanuit Wilrijk-Mortsel-Wommelgem: lijn 140
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.