intensive home

3-daagse: Heart Intelligence Intensive

an embodied way to live & love

2 - 4 April 2018 (onder voorbehoud)

Wil jij je écht en verbonden voelen in je relaties? Deze 3,5-daagse Intensive is een emotioneel en energetisch gymnasium. Je krijgt de ruimte om je te verbinden met je eigen kracht, je relaties te verdiepen, verzoening te vinden met je verleden en aan de slag te gaan met je schaduw. Maar je weet je ook gekoesterd en omhuld op manieren waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk waren. Tijdens deze beloftevolle reis maak je kennis met de volle essentie van je eigen mens zijn.

MeerInfo


testimonials   

ITY boek sticker

Boek: Insights to Intimacy

Het eindigt bij jou ...

Jij kan er voor zorgen dat al die onverteerde generatiepijnen, gevoelens van schaamte en trauma's op intimiteit, NU stoppen. Dit is het einde van het doorgeven van die relationele pijn, het lijden en de emotionele ongeletterdheid aan de volgende generaties. De Status Quo is voorbij ...

 

MeerInfo

titelbeeld loopbaanbegeleiding frontpageLoopbaancoaching

Zoek je meer plezier en voldoening in je job? Zit je met vragen en twijfels over je job? Wil je meer energie uit je werk halen? Zit er meer in je dan je kan tonen op je werk?

Dan is loopbaanbegeleiding voor jou een middel om meer inzicht te krijgen in waar je naartoe wil met je loopbaan.

MeerInfo

1 relatie coachingRelatie Coachinggratis boek

Leer hoe je helemaal jezelf kan blijven en tegelijk diep verbonden voelen in je relatie.

Ontdek hoe je kan communiceren op zo'n manier dat je partner je écht kan horen en ontvangen, zonder defensieve reacties, weerstand of triggers.

Ervaar hoe je de aantrekking, energie en polariteit tussen jullie sprankelend & levendig houdt. 

 MeerInfo

1 personal coaching 1Persoonlijke Coaching

Er is zoveel druk, stress en informatie in deze wereld dat we bijna niet meer voelen dat we leven, maar enkel nog bezig zijn met overleven. Zonder dat je het hebt gemerkt heeft er zich een muur gevormd tussen jou en iedereen om je heen, en belandde je in een soort gevoelloosheid of verdoofde staat van zijn. Patronen van wederzijdse afhankelijkheid zorgen ervoor dat je jezelf verliest en vergeet wie JIJ werkelijk bent! Het leven draait enkel nog om werken, familie en kinderen. Maar hoe zit het met JOUW dromen, JOUW leven en JOUW essentie?

Of het nu gaat over je goed voelen, je kunnen ontspannen, je veilig voelen in jezelf, je succesvol voelen, je energie en sprankel, je gevoel van zingeving en ga zo maar door ... heeft allemaal te maken met ons relationeel-emotioneel welzijn.

MeerInfo

  • 1
  • 2