Boek: Insights To Intimacy

Ondertitel: Waarom relaties mislukken, en hoe ze te doen werken!


Het eindigt bij jou ... Jij kan er voor zorgen dat al die onverteerde generatiepijnen, gevoelens van schaamte en trauma's op intimiteit, NU stoppen. Dit is het einde van het doorgeven van die relationele pijn, het lijden en de emotionele ongeletterdheid aan de volgende generaties. De Status Quo is voorbij ...

Het grootste deel van je gezondheid op het vlak van intimiteit en relatie wordt bepaald door het modelleren van degenen die jou zijn voor gegaan. Logisch toch? Als kind nam je mentale en emotionele foto’s van hoe je ouders, je familie en je cultuur hun best deden om met hun pijnen om te gaan. Door deze aanhoudende observatie, kreeg je steeds beter een beeld van hoe een 'normale' relatie eruitziet.

Maar de meesten van ons hebben echter niet het goede voorbeeld gekregen. Velen van ons zijn getuige geweest van, of waren rechtstreeks het slachtoffer van, beschimpingen, beschuldigingen, misbruik, verwaarlozing, manipulatie of andere ‘spelletjes’.

Zonder dat je het weet, en zonder beter te weten, ben je heel wat strategieën van hoe om te gaan met je pijn, gaan overnemen. Als gevolg zijn deze dynamieken beginnen te interfereren met je eigen capaciteit om vrijheid, vreugde en intimiteit te ervaren, wat je nochtans zo verdient.

Maar het ergste van alles is, wanneer we niet ingrijpen, we onze geërfde verwondingen gewoon verder door geven aan onze kinderen en bestendigen het lijden dat wij, net als diegene die voor ons kwamen, hebben te doorstaan.

Maar het hoeft niet zo te zijn.
In het nieuwe boek van Christian Pankhurst: Insights to Intimacy - 'Why Relationships Fail and How To Make Them Work' laat hij je zien hoe je jezelf en je familie kan helen door je relatie te transformeren naar een bewuste hart intelligente relatie. Door middel van duidelijke stap voor stap instructies laat hij je zien hoe jij je intimiteit blokkades kan “tracken” en op een nieuwe manier met je partner kan communiceren, zodat je 'relationeel besturingssysteem' een enorme upgrade krijgt!

Dit is allesbehalve een theoretisch boek, met onbeproefde hypotheses. De gedeelde wijsheid is afkomstig uit meer dan 10 jaar praktijkervaring, en werd uitgetest met duizenden paren en groepen uit verschillende culturen over de hele wereld.

Wacht niet tot de dingen erger worden ... Je kan uitgroeien tot een gezond rolmodel voor je kinderen en een nieuwe generatie van emotioneel geletterde individuen.

Wat staat er in het boek?
Je weet dat je het wilt. Diep vanbinnen, heb je het altijd al gewild. Een zalig, verbonden, magnetisch geladen liefdesrelatie, met jouw perfect-juiste partner, die jou steeds in je volheid kan zien en je eindeloos aanbidt. Klinkt als een sprookje? Dat is het niet. Ongeacht wat de staat is van je huidige relatie, of je nu alleenstaande bent, in een goede relatie zit, of eentje dat schreeuwt om hulp, je staat op het punt om toegang te krijgen tot die droom.

Deze duidelijke stap-voor-stap instructies naar een Hart Intelligente relatie zullen je in staat stellen om:

Op een natuurlijke manier oude gevoelens van verwaarlozing, pijn en verwonding te helen, zowel bij jou als anderen.
Je diep, betekenisvol verbonden te blijven voelen met jezelf en anderen.
Te genieten van een eindeloze stroom van levendigheid en vitaliteit door middel van gezonde seksuele verbinding.


Ja het is in het Engels geschreven.

Hier hoef je vermoedelijk niet over te stuikelen. De gebruikte taal is erg eenvoudig en toegangkelijk voor niet engelstaligen. Na 1 hoofdstuk ben je vergeten dat je een engelstalig boek bent aan het lezen.

20€ incl. verzending in België (+2€ naar Nederland)

 

Bestelformulier: Boek - Insights To Intimacy
 1. Naam en voornaam(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 2. Straat + Nr.(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 3. Postcode(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 4. Gemeente(*)
  Gelieve je volledige naam in te vullen
 5. Land
  Invalid Input
 6. E-mail(*)
  Invalid email address.
 7. Spam Check
  Invalid Input

ADRES PRAKTIJK

Kapelsestraat 187

2950 Kapellen 

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.