My Time Is NOW!

atlas trekking mei 2016 203Durven, ontkoppelen, … vrijheid!

Ben je steeds gericht op anderen, op je werk, je bedrijf, je gezin, de wereld, kortom het leven buiten jezelf? Voel jij je vaak belast, veel bevraagd en overgenomen door je buitenwereld? Kan je de snelheid van het dagdagelijkse leven maar net bijhouden, en snak je innerlijk naar een time-out?

Herkenbaar?

 • Zoek je naar adem, naar loskomen, overschouwen en reflecteren.
 • Verlang je naar (be)leven, in plaats van overleven, naar bewust-zijn voorbij de automatische piloot?
 • Ben je hongerig naar nieuwe impulsen en inspiratie, voorbij de dagdagelijkse verwachtingen?
 • Kijk je uit om nieuwe perspectieven in je dagdagelijkse leven brengen?
 • Wil je (opnieuw) contact maken met je pure passie, je innerlijke vuur en gedrevenheid, mét oog voor je bredere omgeving?
 • Heb je nood aan een vernieuwd contact met jezelf, met de ander, met de wilde natuur/omgeving/gebergte?
 • Verlang je naar authentieke feedback, in een prachtige maar ruwe omgeving, en een no nonsense approach?
Wat mag je verwachten van deze staptocht samen met gelijkgestemden?
 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, met de groep, maar ook die met onszelf! 
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van deze authentieke ruwe natuurpracht.
 • Los komen van rollen, patronen en eigen begrenzingen, eigen definitie. Wie ben je echt? welk deel in jou wil er ruimte krijgen. 
  Al deze aspecten worden uitvergroot door letterlijk de hoogte in te gaan, de bergen in, over toppen en dalen, in een niet-vertrouwde omgeving, gespeend van franje en afleiding afstand te nemen, en deze afstand te gebruiken om te kijken naar het eigen zelf, voorbij de kadans van het leven.
 • Bewustwording van je eigen beweging, waarheid en tijd, in balans en interactie met anderen met de staptocht als uitdaging. 
  De hoogtes en dieptes van het Atlas gebergte bezorgen je letterlijk een nieuw perspectief. Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de fysiek uitdaging en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Zo ontketen jij je vrije zelf. 
  Het stappen op zich werpt je terug op jezelf. Je wordt getest op wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Je tast je grenzen af. Waarbij een steen, een tak, een boom, een berg een reflectie is van je binnenwereld.
 • Het activeren van het potentieel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou? 
  De natuur werkt hier als spiegel, grillig, prachtig en onvoorspelbaar, én helend! Pure ruwe schoonheid waarin je de magie en de symboliek van je eigen perspectief op jezelf en de ander kan zien.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, jezelf en je omgeving te leren scannen en te delen met een ander, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer! 
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze staptocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid. 
  Een "samen zijn" ontdaan van poespas, in de eenvoud van de natuur, die werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

dag 9DE TREKTOCHT

Bij deze unieke trekking zullen we een enorme diversiteit aan landschappen ontdekken in het fantastische land Marokko. We gaan de meest indrukwekkende vallei van Marokko doorkruisen, Ait Bougmez. Voor dat we de berg M'Goun (4067m) de tweede top van Marokko beklimmen, zullen we 3 dagen door het dal lopen tussen de dorpen, tuinen en boomgaarden. Je zal er lokale mensen ontmoeten en kennismaken met hun gewoonten.

De trektocht zelf bestaat uit 4 werkelijke trekkingsdagen, terwijl er twee dagen worden voorzien voor transport van en naar Marrakech. Uiteraard zijn dit geen verloren dagen, er kan genoten worden van de sterk veranderende prachtige natuur. De 4 dagtochten bestaan ongeveer gemiddeld uit zes uren stappen. Drie uren in de voormiddag en drie uren in de namiddag. 's Middags wordt er geluncht.

De tochten zullen begeleid worden door een heel team, bestaande uit twee gidsen, helpers, kok, hulpkok etc. Uiteraard zijn er ook paarden en ezels die zorgen voor het transport van de bagage, het eten en het kampeermateriaal. De grootte van de groep gaat van 8 tot 12 medereizigers.

Voor wie?

We richten ons tot minstens 5 deelnemers, van elke aard en geaardheid. Mannen en vrouwen die durven uit hun dagdagelijkse leven te stappen. Die willen ontdekken wat zelfsturing écht is, en waar ze zichzelf in de weg staan. Zij die op zoek zijn naar richting en afgrenzing, en het bevrijden van zichzelf. Noteer daarbij dat de tenten per 2 worden benut.

Ben je klaar voor de ontmoeting met Jezelf?

Prijs: 1650€ All-In (excl vluchten)

100 euro vroegboekkorting (tot 01/04/2019)

De trekking wordt gefaciliteerd door Els Vrints & Roel Delbon

Alle details, boeking en meer info op innertrack.be

Evenement Informatie

Startdatum zo 30 - juni - 2019 - 09:00
Einddatum zo 07 - juli - 2019 - 21:00
Prijs per persoon €1,650.00
Locatie Atlas Marokko
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.