Couple-WISE 2-daagse

Couple-WISE 2-daagse

Een Heart IQ Circle voor Koppels en Singles!!

“The greatest gift you can bring to your relation, is to become a fully healthy you!”

COUPLE-WISE is cirkel-groepswerk, specifiek voor koppels en singles (op zoek naar een partner) en richt zich op het samen groeien naar een spannende en vervullende relatie.

Ben je klaar om je partner te ont-moeten in volheid, openheid, echtheid en kracht?

De meeste relaties beginnen met een groot potentieel, maar de échte uitdaging ligt in het voortdurend verdiepen met elkaar, te midden van de dagelijkse beslommeringen. Deze dagen bieden een antwoord op dat diepe verlangen naar intimiteit, passie en verbinding.

* Je ontdekt essentiële inzichten om onbevredigende, wankele relaties te helen, de polariteit aan te wakkeren en een inspiratiebron te zijn voor de mensen om je heen (gezin, vrienden).

* We nodigen je uit om de gemeenschappelijke grond te ontginnen en te ontmijnen, nieuwe paden aan te leggen. 

* Dit werk schept de mogelijkheid om jullie relatie naar een hoger niveau van emotionele, energetische en fysieke verbinding te tillen.

koples 1* Gaandeweg word je je bewust van:

   - Waar/ hoe/ waarom je geleerd hebt om je in te houden.

    - Waaruit jullie patronen, gedragingen en overtuigingen zijn ontstaan.

   - Alle opgestapelde en vaak onuitgesproken verwachtingen en ontgoochelingen.

   - De mogelijkheid tot een reset zodat jullie de verbinding en intimiteit waar je zo diep naar verlangt, écht kunnen ervaren. 

HOE?

Hiervoor reiken we je een krachtige mix aan van ervaringsgerichte tools en belichaamde technieken gericht op conflicthantering, verdieping van de intimiteit en verbindende communicatie. We werken praktisch en belichaamd, maar niet tantrisch of naakt.

Deze ongedwongen exploratie laat elk individu in zijn/haar eigenwaarde en gebeurt samen met andere koppels en relatie-georienteerde singles.

Aan de hand van interactieve oefeningen en gesprekken oefenen we om de intimiteit te versterken en conflicten diepgaand op te lossen. 

roel bettyOnder liefdevolle begeleiding van Roel Delbon en Betty Jeuris, krijg je waardevolle sleutels tot een vervullende en langdurige relatie, vol passie en vuur.

In dit werk wordt het groepsaspect bewust gebruikt als ondersteuning en veiligheidsnet op de ontdekkingstocht naar de kern van jullie relatie. Je ervaart hoe de kracht van begripvolle aanwezigheid en liefdevolle getuigenis van de andere deelnemers jullie steunt en helpt bij het zetten van stappen en om tot een nieuwe realiteit te komen.

Evenement Informatie

Startdatum za 27 - juli - 2019 - 09:00
Einddatum zo 28 - juli - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €280.00
Locatie BodyWise
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.