Couple-WISE 2-daagse

Couple-WISE 2-daagse

Een Heart IQ Circle voor Koppels en Singles!!

“The greatest gift you can bring to your relation, is to become a fully healthy you!”

COUPLE-WISE is cirkel-groepswerk, specifiek voor koppels en singles (op zoek naar een partner) en richt zich op het samen groeien naar een spannende en vervullende relatie.

Ben je klaar om je partner te ont-moeten in volheid, openheid, echtheid en kracht?

De meeste relaties beginnen met een groot potentieel, maar de échte uitdaging ligt in het voortdurend verdiepen met elkaar, te midden van de dagelijkse beslommeringen. Deze dagen bieden een antwoord op dat diepe verlangen naar intimiteit, passie en verbinding.

* Je ontdekt essentiële inzichten om onbevredigende, wankele relaties te helen, de polariteit aan te wakkeren en een inspiratiebron te zijn voor de mensen om je heen (gezin, vrienden).

* We nodigen je uit om de gemeenschappelijke grond te ontginnen en te ontmijnen, nieuwe paden aan te leggen. 

* Dit werk schept de mogelijkheid om jullie relatie naar een hoger niveau van emotionele, energetische en fysieke verbinding te tillen.

koples 1* Gaandeweg word je je bewust van:

   - Waar/ hoe/ waarom je geleerd hebt om je in te houden.

    - Waaruit jullie patronen, gedragingen en overtuigingen zijn ontstaan.

   - Alle opgestapelde en vaak onuitgesproken verwachtingen en ontgoochelingen.

   - De mogelijkheid tot een reset zodat jullie de verbinding en intimiteit waar je zo diep naar verlangt, écht kunnen ervaren. 

HOE?

Hiervoor reiken we je een krachtige mix aan van ervaringsgerichte tools en belichaamde technieken gericht op conflicthantering, verdieping van de intimiteit en verbindende communicatie. We werken praktisch en belichaamd, maar niet tantrisch of naakt.

Deze ongedwongen exploratie laat elk individu in zijn/haar eigenwaarde en gebeurt samen met andere koppels en relatie-georienteerde singles.

Aan de hand van interactieve oefeningen en gesprekken oefenen we om de intimiteit te versterken en conflicten diepgaand op te lossen. 

roel bettyOnder liefdevolle begeleiding van Roel Delbon en Betty Jeuris, krijg je waardevolle sleutels tot een vervullende en langdurige relatie, vol passie en vuur.

In dit werk wordt het groepsaspect bewust gebruikt als ondersteuning en veiligheidsnet op de ontdekkingstocht naar de kern van jullie relatie. Je ervaart hoe de kracht van begripvolle aanwezigheid en liefdevolle getuigenis van de andere deelnemers jullie steunt en helpt bij het zetten van stappen en om tot een nieuwe realiteit te komen.

Evenement Informatie

Startdatum za 27 - juli - 2019 - 09:00
Einddatum zo 28 - juli - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €280.00
Locatie De Lichtbron -Wijnegempark

Locatie informatie - De Lichtbron -Wijnegempark

WEGBESCHRIJVING

MET DE AUTO

Autosnelweg volgen E34/E313 richting Eindhoven, Turnhout-Hasselt; afrit 18 Wommelgem. Dan volg je Wijnegem tot je rechts het shoppingcentrum ziet. Daar ga je rechts richting Wijnegem-centrum. Dit is de Turnhoutsebaan. Je volgt deze, voorbij het marktplein, tot je rechts een dreef met bomen ziet (park van Wijnegem) achter het standbeeld van de onbekende soldaat. Je rijdt voorbij de taverne de Swaen, direct daarna is er een parking. Hiervandaan stap je nog 5 minuten tot het einde van de dreef. Links staat De Villa van De Lichtbron.

OF je kan ook de Turnhoutsebaan iets verder volgen en net voor de brug over het Albertkanaal, ga je rechts bij de watertoren de Lindelei in. Je rijdt tot het hek recht voor je. Daar achter begint een pad richting De Lichtbron. Dit pad is ‘s avonds steeds verlicht en het is een korter wandelpad.

Deze laatste toegang wordt ook gebruikt door mindervaliden. Indien je alleen per auto of scootmobiel tot bij ons kan komen. Rij je tot het hek. Vervolgens bel je naar ons telefoon nummer: 03/354 56 28. Wij openen dan de poort.

MET HET OPENBAAR VERVOER

Dichtstbijzijnde halte: Halte Vaartdijk. Net voor de brug over het Albertkanaal, ga je rechts de Lindelei in. Je loopt tot het hek recht voor je. Daar achter begint een pad rechtdoor richting De Lichtbron. Dit pad is ‘s avonds steeds verlicht.

  • Vanuit Antwerpen: lijnen 410, 411, 412, 413, 414, 419. Of met tram 5 of 10 kan je tot in Wijnegem (nabij het Cultureel Centrum) geraken, daar stap je op de bus vanuit Antwerpen (zie hierboven) voor het laatste stukje.
  • Vanuit Berchem-Station: lijn 340 tot Borgerhout (Bothastraat) en dan lijn 410.
  • Vanuit Zandvliet-Kapellen-Brasschaat-Schoten: lijn 78.0 (niet op zondag)
  • Vanuit Wilrijk-Mortsel-Wommelgem: lijn 140

Locatie Kaart

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.