Circle-WISE Large (2-daagse)

Circle-WISE Large (2-daagse)

 Thuiskomen in jezelf en bij de ander.

2-daagse Heart IQ™ Circle.

We bekijken datgene waar we niet zo graag naar kijken, datgene waar we telkens weer tegenaan lopen. Als jij met zo een vervelende struikelblok of met een vastgeroest patroon zit, kan je dit in de groep komen smijten en bekijken we het samen, in alle openheid en acceptatie.

Het wordt delen, maar ook spelen, met een lach en een traan, want ons eigenlijke doel is "meer plaats maken voor vreugde in ons leven!". Verandering begint letterlijk bij jezelf, door te gaan accepteren wat er is, met de hulp van elkaar ....

selflove

- We gaan voor een gemeenschappelijk gevoel en resonantie in de groep! Iedereen voelt zich snel veilig. Met dit gegeven als start, kunnen we sneller en intenser als individu en als groep de diepte in. 
- Deze workshops gaan om het beoefenen van een levenshouding, niet als een vrijblijvend experimentje in de marge.
- Door het rijpingsproces van ‘er een nachtje over te kunnen slapen’ en het getuige zijn van meerdere (groei-) processen, heeft de tweede dag een grote toegevoegde waarde.
- Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
- Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
- We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
- We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen. 
- De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
- In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
- Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.

roel bettyBetty en Roel laten je proeven van de basisprincipes van Heart IQ™ cirkelwerk als hefboom voor persoonlijke groei, heling en community building. De methodiek van hart-intelligentie steunt op pijlers als acceptatie, belichaming, je waarheid uitspreken en de wijsheid van de cirkel. De opstelling alleen al is bepalend voor de vaak verrassende dynamiek. Verwacht een veilige omgeving waarin je ook uitgedaagd zal worden, geen navelstaren, maar eerlijkheid en openheid onder elkaar!

Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.

Voor wie? 

De cirkel is bedoeld voor iedereen die zich wil ontplooien tot een gezond zelf! 

Voor iedereen die zichzelf durft te (laten) zien aan de ander en verder gaan op dit pad van healing. Dus als jij klaar bent voor de volgende stap in 'tevoorschijn' komen en connecteren met anderen, dan is dit voor jou!

Prijs: 
- 280€ (incl BTW, lunch op vr & zat), 
Inloop vanaf 9.30u, afsluiten om 18.00u, op beide dagen.

Meer informatie nodig? Contacteer ons.

 

Ter info:
We hebben momenteel 4 soorten Circles:
Small = 1 avond
Medium = 1 dag
Large = 2 dagen (niet residentieel)
XLarge = 3 dagen (residentieel)

Evenement Eigenschappen

Startdatum vr 04 - mei - 2018 - 09:00
Einddatum za 05 - mei - 2018 - 18:00
Prijs per persoon EUR280.00
Locatie
EI Instituut - Schoten
Taxanderlei 52, 2900 Schoten, België
EI Instituut - Schoten
280.00 EUR
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.