Circle-WISE Large

Thuiskomen in jezelf, en het grotere geheel

man flyerCultiveer diepgewortelde eigenliefde - zonder je verleden op te hoeven graven, of jezelf doorheen je eindeloze pijnlichaam te moeten werken.

Wat?

 • Deze Large versie van Circle-Wise is een emotioneel-energetisch gymnasium, waar je verbindt met je eigen kracht, verzoening vindt met je verleden, je relaties verdiept, en schaduwzijden omarmt. 
 • Maar ook, waar je je gekoesterd en gedragen voelt, op manieren waarvan je niet eens wist dat ze mogelijk waren. Deze beloftevolle reis laat je kennismaken met de volle, rijke, en diepe essentie van je eigen mens zijn.
 • We gaan voor een gemeenschappelijk gevoel en resonantie in de groep! Iedereen voelt zich snel veilig. Met dit gegeven als start, kunnen we sneller en intenser als individu en als groep de diepte in. 
 • Deze workshops gaan om het beoefenen van een levenshouding, niet als een vrijblijvend experimentje in de marge.
 • Door het rijpingsproces van ‘er een nachtje over te kunnen slapen’ en het getuige zijn van meerdere (groei-) processen, heeft deze meerdaagse editie een grote toegevoegde waarde.
 • Daar waar persoonlijke healing leidt tot collectieve healing, zijn we op het terrein van zingeving.
 • Onze eigen sprankel is onlosmakelijk verbonden met “hoe” we in relatie(s) staan, tot onszelf en de ander.
 • We verlangen allemaal naar échtheid en veiligheid in de verbinding. Maar net daarop zit ook de angst voor afwijzing en gekwetst worden, niet te voldoen. Tout court … De cocktail die we ook wel ‘het leven’ noemen.
 • We oefenen de kunst om meer vreugde, aanvaarding en veerkracht te ontwikkelen, zonder ook maar iets in onszelf af te wijzen. 
 • De cirkel maakt bewust worden van je innerlijke wereld. En hoe niet alleen vreugde, maar ook je pijn, je oordelen en duistere kantjes je werkelijkheid scheppen ....
 • In de veilige gedragenheid van de cirkel, exploreren we onszelf, onze ‘waarheid’, onze vrijheid. We ontbloten onze verdedigingsmechanismen, blokkades en maskers.
 • Er wordt niet alleen ‘gepraat’, maar ook belichaamd! We betrekken het hele spectrum van mens-zijn in onze processen; je energie, je emoties, je gedachten, je lichaam en je buikgevoel.
 • Niets hoeft, alles is welkom. Het gaat om jou. In deze ruimte begint werkelijke beweging.

Voor wie

Voor zij die zichzelf durven zien in de ander.

 • Dit is voor jou wanneer je al enige tijd met jezelf opweg bent in je persoonlijke ontwikkeling en je klaar voelt om het relationele aspect van je ontwikkeling en groei in je leven te integreren, zodat je met zelfvertrouwen je leven kan gaan leiden, in alle vrijheid. 
 • vriendschap 1Dit is voor jou wanneer jij je vaak geraakt, gekwetst of in de verdediging voelt. Wanneer traumatische ervaring of gevoelens van verraad uit het verleden je in de weg blijven staan om het leven écht te kunnen vertrouwen. Of wanneer je het gevoel hebt dat je geleefd wordt, je overbelast voelt, je behoefte hebt aan vetraging, rust en thuiskomen bij jezelf.
 • Dit is voor jou wanneer je merkt dat er zich ongemerkt een muur heeft gevormd tussen jou en de ander, en daardoor in een soort gevoelloze of verdoofde staat van zijn bent beland. Wanneer patronen van wederzijdse afhankelijkheid ervoor zijn gaan zorgen dat je jezelf verloor en vergeten bent wie JIJ werkelijk bent!
 • Dit is voor jou wanneer jij je emotioneel-energetich spectrum wil verruimen, voller in het leven wil staan, je mogelijkheden wil uitbreiden en authentieke liefde wil ervaren, op een niveau wat je op dit moment niet eens kan vatten.
 • Dit is voor jou wanneer je merkt dat je leven enkel nog draait om werken, familie en kinderen. Maar hoe zit het met JOUW dromen, JOUW leven en JOUW essentie?
 • joy flyer Je voelt je geweldig, en het leven geeft je alles waar je naar verlangt? Dan zal je deze intensive ook geweldig vinden. Je gaat er (her)ontdekken welke oneindige mogelijkheden er op jou liggen te wachten, die alleen samen met anderen te bereiken zijn.
 • Je bent gewoon benieuwd en wilt jezelf verder ontwikkelen op persoonlijk en relationeel vlak.

Begeleiding

Begeleiding: Roel Delbon & Betty Jeuris

Roel is een ervaren en gecertifieerd Heart IQ™ Practitioner L3 en gecertifieerd Heart IQ™ Relatie Coach. Hij werd verschillende jaren persoonlijk getraind door Christian Pankhurst, de grondlegger van Heart IQ™ (www.heartiq.com). Hij put hierbij uit zijn expertise in systemisch werk, mindfulness, lichaamswerk, energiewerk, groepsdynamische processen, intieme relaties, en andere uiteenlopende methodieken. Daarnaast durft hij ook te improviseren, om dat wat zich in het moment als groeipotentieel aandient, optimaal te kunnen ondersteunen.roel betty Sinds 2 jaar heeft Roel een actieve rol in de Heart IQ™ Academy, het internationaal opleidingscentrum voor nieuwe coaches in dit werk.

Betty is een ervaringscoach & yoga/mindfulness teacher. Ze is vooral bezig met "BEWEGING", in de breedste zin van het woord. Haar specialisatie zit in zowel "mobiliseren" (van yoga tot vrije expressie) als "stilvallen" (relaxatie en ademhalingstechnieken). Met andere woorden; losmaken wat te vast zit, verstevigen wat te los zit, letterlijk en figuurlijk. Ze heeft een diep vertrouwen in de intelligentie van het lichaam en houdt van de mirakels die gebeuren wanneer we vanuit een fysieke ervaring een mentaal proces in gang zetten...en er weer oneindig veel mogelijk blijkt! 

Inhoud & Werkwijze

Het doel van ons leven is vreugde ervaren. Het middel dat ons geschonken wordt door het leven om dat te bereiken, zijn relaties.

In deze 2-daagse Intensive word je een zeer ervaringsgerichte, veilige en hartelijke leeromgeving aangeboden, waar je van jezelf zal leren en ontdekken wie JIJ écht bent, en wat JIJ werkelijk wil in je leven.

In deze intensive gaan we in groep op een veilige, maar erg belichaamde manier te werk, door je onbewuste strategieën, remmingen en relationele mechanismes niet alleen bewust en inzichtelijk te maken, maar ook door verandering en expansie te brengen tot op cellulair niveau. Want je verkregen inzichten kunnen na verloop van tijd vervagen, maar dat wat je écht gevoeld en ervaren hebt ‘in’ je hele lichaam, vergeet je nooit.

friends 1-webMet behulp van oefeningen bouwen we met de groep een sterk resonerend energieveld op, tot op een niveau dat onweerlegbaar aanwezig en voelbaar is. Deze groepsenergie is, wanneer erop afgestemd, hoog intelligent en brengt een zekere magie tussen mensen teweeg. Dit effect wordt bewust als tool ingezet en functioneert als een katalysator voor je persoonlijke groei in maturiteit, en emotioneel-energetische expansie.

Samen gebruiken we de kracht van de groep om onszelf te vinden, te ontdekken waar onze diepe waarheid ligt, waar we ons vrij voelen en welke mechanismen in onszelf werkzaam zijn die ons blokkeren en ons weerhouden om voluit te leven.

De leidraad van elk proces of handeling is steeds gericht op het ten volle kunnen aanvaarden wie je bent, zoals je bent, zonder ook maar iets van jezelf af te wijzen. Zolang dit niet op elk vlak in je leven of je relaties een feit is, is er groeipotentieel ;-)

Deelnemers vertellen

'Dit was een tijd om mijn batterijen op te laden, en tegelijk mijn 'besturingssysteem' een enorme upgrade te geven. Ik heb deze intensive verlaten met een open hart en geest, en met een nieuwe heldere kijk op wie ik ben en wat ik wil. '

trust flyer'Dit is aan den lijve ontdekken wat de kracht van kwetsbaarheid is!'

'Deze intensive gaf me een welverdiende pauze in de vaak overweldigende rush van het dagelijkse leven, door mij de mogelijkheid te geven me opnieuw te verbinden met mezelf, en dit op de aller diepste en belangrijkste manier.'

'Deze intensive was zo helend…. De kracht van liefde en aandacht voor mijn pijn, verdriet, vreugde, verlangens, schaduwkanten… raakte me in mijn diepste authenticiteit en kracht!'

'Ik heb na de intensive de moed gevonden om te breken met een pijnlijke relatie en te geloven in mijn eigen kracht en schoonheid om een mooie, hartverwarmende relatie aan te gaan. Daarnaast bruist mijn creativiteit en moed, om verder mijn dromen waar te maken! Het is gewoon thuiskomen in je kracht!'

'Ik stapte in een veld dat me in staat stelde om écht in verbinding te komen met mijn wezenlijke zelf. '

Praktisch

Data: Zaterdag 30 maart 9u tot Zondag 31 maart - 18u

WAAR:

Een gezellig privé zaaltje op de 1ste verdieping boven Le Pain Quotidien - Havermarkt 12 3500 Hasselt 

Je brengt zelf lunch mee, of je kan lekker op gelijkvloers eten :-)

Inbegrepen:
- knabbels, koffie, thee, water tijdens elke pauze

Twijfels?

Heb je twijfels of dit wel iets voor jou is, of heb je vragen? Contacteer me en we zoeken samen uit wat er nodig is om je tot helderheid te doen komen. Alle antwoorden zitten immers al in jou ;-)

Om deel te kunnen nemen is geen kennis of ervaring met Heart IQ™ vereist.

Pay It Forward

Bij al mijn activiteiten geef ik je de gelegenheid om vrijwillig een extra bijdrage te betalen, wanneer dat voor jou kan. Deze financiële giften komen in een aparte kas waarmee ik minder financieel gegoede medemensen de kans geef om toch te kunnen deelnemen aan de verschillende Heart Intelligence activiteiten.

Ik ben dan ook van mening dat je motivatie om wel of niet deel te nemen niet enkel van het financiële mag afhangen. Dus wanneer dat even moeilijk voor je is, laat het mij weten. Samen vinden we een oplossing die voor ons beiden juist en goed voelt. Heb je vragen hierover: Contacteer mij.

Evenement Informatie

Startdatum za 30 - mrt - 2019 - 09:30
Einddatum zo 31 - mrt - 2019 - 18:00
Prijs per persoon €230.00
Locatie Le Pain Quotidien - Hasselt

Locatie informatie - Le Pain Quotidien - Hasselt

Zaaltje op de 1ste verdieping, toegang via de winkel.

Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.