Deeper In Self - Singles (8-dagen)

Op exploratietocht met je relationele rugzak

Deze reis heeft tot doel om jezelf beter te leren kennen op relationeel vlak, samen met gelijkgestemden. Het is zeker geen dating reis, maar je zal wel terugkomen met nieuwe vrienden, een frisse kijk op jezelf en hernieuwd zelfvertrouwen.

 • Wil je een nieuwe relatie aangaan, of zit je nog met vragen over je vorige relatie?
 • Vraag jij je af hoe je terug vertrouwen krijgt in de liefde?
 • Zit je met vragen waarom je steeds op dezelfde types valt?
 • Ben je op zoek naar hoe jij een punt achter je verleden kan zetten, en je te richten op de toekomst?
 • Wil je aan de slag met je obstakels en innerlijke twijfels, die je in de weg staan naar de ware?
 • Wil je een beter zicht krijgen op je emotionele programma en hoe jij verbindingen aangaat?

Wat mag je verwachten van deze staptocht samen met gelijkgestemden?

 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke connectie, ook die met onszelf!
  De dynamiek wordt duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van deze natuurpracht.
 • Het bekijken van de inhoud van ieders rugzak: Welke remmingen, patronen, overtuigingen, wonden en verwachtingen breng jij mee?
  Al deze aspecten worden uitvergroot door letterlijk ‘samen op stap’ te zijn in een niet-vertrouwde omgeving, gespeend van franje en afleiding.
 • Bewustwording en het ontwarren van jouw specifieke relatie-dynamieken met de staptocht als uitdaging.
  Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de fysiek uitdaging en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Dit als gezonde basis voor elke mogelijke nieuwe relatie.
  Het stappen op zich werpt je terug op jezelf. Je wordt getest op wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Je tast je grenzen af. Waarbij een steen, een tak, een boom, een berg een reflectie is van je binnenwereld.
 • Het activeren van het potentiëel tot heling dat aanwezig is in elk contact… Wat als “de ander” nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou?
  De natuur werkt hier als spiegel, grillig, prachtig en onvoorspelbaar, én helend! Pure ruwe schoonheid waarin je de magie en de symboliek van relaties tot jezelf en de ander kan zien.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, verantwoordelijkheid nemen van je eigen aandeel, exploreren van grenzen, verwijten uitbannen en zoveel meer!
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Elkaar als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze staptocht is een ‘real life laboratorium’.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid.
  Een "samen zijn" ontdaan van poespas, in de eenvoud van de natuur, die werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse bezigheden, maakt dat je op een andere manier op jezelf en de ander aangewezen bent. Er is tijd, zonder afleidingen.

Voor wie?

We richten ons tot minstens 4 singels, van elke aard en geaardheid. Singels die zich klaar voelen om te ontdekken wat mogelijk is binnen zichzelf, binnen relaties! Zij die op stap willen met andere singles. Noteer daarbij dat de tenten per 2 worden benut.

Klaar voor het "Toeval"?

De trekking wordt gefaciliteerd door Betty Jeuris & Roel Delbon

Evenement Eigenschappen

Startdatum za 26 - mei - 2018 - 08:00
Einddatum za 02 - juni - 2018 - 20:00
Prijs per persoon 1850€ excl vlucht
Locatie Atlas Marokko
Wij accepteren geen inschrijvingen meer

Locatie Kaart

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.