Couple-WISE (11-daagse)

DE TREKTOCHT

KOPPELS EN SINGELS

Bij deze unieke trekking zullen we een enorme diversiteit aan landschappen ontdekken in het fantastische land Marokko. We gaan de meest indrukwekkende vallei van Marokko doorkruisen, Ait Bougmez. Voor dat we de berg M'Goun (4067m) de tweede top van Marokko beklimmen, zullen we 3 dagen door het dal lopen tussen de dorpen, tuinen en boomgaarden. Je zal er lokale mensen ontmoeten en kennismaken met hun gewoonten.

De trektocht zelf bestaat uit 6 werkelijke trekkingsdagen, terwijl er twee dagen worden voorzien voor transport van en naar Marrakech. Uiteraard zijn dit geen verloren dagen, er kan genoten worden van de sterk veranderende prachtige natuur. De 6 dagtochten bestaan ongeveer gemiddeld uit zes uren stappen. Drie uren in de voormiddag en drie uren in de namiddag. 's Middags wordt er geluncht.

De tochten zullen begeleid worden door een heel team, bestaande uit twee gidsen, helpers, kok, hulpkok etc. Uiteraard zijn er ook paarden en ezels die zorgen voor het transport van de bagage, het eten en het kampeermateriaal. De grootte van de groep gaat van 8 tot 12 medereizigers.

 

COACHING PROGRAMMA

Op exploratietocht met jullie relationele rugzak

Welke aspecten komen op het vlak van relaties mag je verwachten tijdens deze reis?

 • Inzicht in de algemene wetmatigheden die zich afspelen binnen het speelveld van elke relatie. 
  De koppel-dynamieken worden duidelijker zichtbaar door het wegvallen van de vertrouwde dagdagelijkse context te midden van deze natuurpracht.
 • Het bekijken van de inhoud van ieders rugzak: Welke remmingen, patronen, overtuigingen, wonden en verwachtingen breng jij mee in de relatie? 
  Al deze aspecten worden uitvergroot door letterlijk 'samen op stap' te zijn in een niet-vertrouwde omgeving, gespeend van franje en afleiding.
 • Bewustwording en het ontwarren van jullie specifieke relatie-dynamieken met de staptocht als uitdaging. 
  Je wordt uitgenodigd tot een proces, omdat door de fysiek uitdaging en de puurheid van de omgeving alles dichter op de huid komt.
 • Het bouwen van een stevig fundament in jezelf door persoonlijke inzichten en groeiende zelfliefde. Dit als gezonde basis voor elke relatie. 
  Het stappen op zich werpt je terug op jezelf. Je wordt getest op wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Je tast je grenzen af, ook los van je partner. Waarbij een steen, een tak, een boom, een berg een reflectie is van je binnenwereld.
 • Het activeren van het potentiëel tot heling dat aanwezig is in elke relatie… Wat als jouw partner nu eens je perfecte medicijn blijkt te zijn/hebben voor jou? 
  De natuur werkt hier als spiegel, grillig, prachtig en onvoorspelbaar, én helend! Pure ruwe schoonheid waarin je de magie en de symboliek van je relatie kan zien.
 • Spelen met nieuwe vormen van communicatie, eigendom nemen van je eigen aandeel, exploreren van grenzen, verwijten uit de relatie bannen en zoveel meer! 
  Niet enkel de natuur, maar ook de coaches nodigen je uit om dieper te gaan, écht te kijken. Als koppel, andere koppels aanschouwen en als leerveld zien, als feedback, als bevestiging, als studiemateriaal. Deze staptocht is een 'real life laboratorium'.
 • Elkaar uitnodigen tot ongefilterde expressie in het samen zijn, meer vreugde vinden in alles wat zich aandient, elkaar blijven uitnodigen in echtheid.
  Een samen-zijn ontdaan van poespas, in de eenvoud van de natuur, die werkt als katalysator, versterker, filter. Het wegvallen van patronen, dagdagelijkse rolverdelingen, maakt dat je op een andere manier op elkaar aangewezen bent. Er is tijd voor elkaar, zonder afleidingen.

Voor wie?

We richten ons in de eerste plaats op 4 tot 6 koppels, van elke aard en geaardheid. 
Daarnaast willen we graag ruimte bieden aan 4 singles, die zich klaar voelen om getuige te zijn van wat mogelijk is binnen relaties, maar ook akkoord gaan met het doen van activiteiten met één van de andere singles. Noteer daarbij dat de tenten per 2 worden benut. Klaar voor het 'Toeval'?

De trekking wordt gefaciliteerd door Betty Jeuris & Roel Delbon

Evenement Eigenschappen

Startdatum zo 27 - mei - 2018 - 08:00
Einddatum wo 06 - juni - 2018 - 20:00
Prijs per persoon €1,995.00
Locatie
Marokko - Vallée des aït bougmez et m'goun
Aguerd N'ouzrou, Marokko
Marokko - Vallée des aït bougmez et m'goun
€1,995.00
Deel dit evenement

CONTACTEER ONS

ADRES LOOPBAANBEGELEIDING

Huisartsen Punt A

Moerenhoutlaan 1

2180 Ekeren (Antwerpen)

FOLLOW US

Volg ons op Social Media!
Op Facebook en Twitter, en nieuwsbrieven via email.