Print this page
29 okt

Het is tijd voor Heart Intelligence

(0 votes)
font size

De logische volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling … 

  • Wil je meer controle over je leven?

Leer niet langer het slachtoffer te zijn van wat er je overkomt, en krijgt toegang tot meer keuzes en mogelijkheden. 

  • Wil je meer kracht, inzicht en zelfvertrouwen?

Heart Intelligence leert je de vaardigheden om je te wapenen in deze turbulente tijden van negativiteit, van sociale, economische en culturele afbrokkeling, en een maatschappij waar de angst regeert.

  • Wil je meer in contact zijn met je eigen kern, met wie jij werkelijk bent?

Je komt terug in contact met je gevoelens en emoties, je gaat alles in het leven intenser beleven, meer vrede, passie, geluk, gezondheid, vitaliteit …

  • Wil je beter en authentieker communiceren?

Met Heart Intelligence ben je gevoeliger voor anderen hun gevoelens en emoties, je bent in staat om open en écht te zijn in je contact, je communicatie is effectiever, en je open hart is een voorbeeld voor je omgeving.

  • Wil je groeien in steeds meer jezelf zijn?

Kom (terug) in verbinding met je diepste kern, voel je (opnieuw) veilig met wie je werkelijk bent. Leef met het gevoel over een vangnet te beschikken, zodat je het aandurft om je schaduw kanten te onderzoeken, je grootste angsten in de ogen te kijken en te gaan ontdekken hoe het is om uit je comfortzone te stappen.

  • Wil je meer voldoening en diepgang in je leven?

Heart Intelligence geeft je inzichten die kunnen bijdragen tot soms cruciale verandering in je georganiseerde leven. Je maakt een bewustzijnssprong die leidt tot groei en verandering, je komt dichter bij je authentieke zelf, je luistert naar je hart als organisme dat aangeeft of iets OK is of niet.

Read 1569 times
Super User

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.